Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υποτροφία Εκπαίδευσης και Πιστοποιήσεων

Σαν σήμερα, 18 Νοεμβρίου, γεννήθηκε ο Μιχάλης Τσουκιάς. Ο όμιλος Τrekking Hellas, τιμώντας τον ιδρυτή της, τον άνθρωπό της καθώς και το μεγάλο ηγέτη των Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής στην Ελλάδα, προχωρά στην υλοποίηση ενός από τα τελευταία οράματα του ανθρώπου που μας ενέπνευσε και μας καθοδήγησε σε αυτό το ωραίο ταξίδι των outdoors.

Με αφορμή τη γενέθλια ημέρα του, ανακοινώνουμε τη δημιουργία ενός μηχανισμού που θα προσφέρει κάθε χρόνο υποτροφίες για την εκπαίδευση και πιστοποίηση επαγγελματιών του κλάδου μας.

Για τη φετινή χρονιά, έχει ήδη συγκεντρωθεί το ποσό των 2.300 € από την Trekking Hellas και την οικογένεια του Μιχάλη Τσουκιά, το οποίο θα καλύψει δύο (2) υποτροφίες για το μοριοδοτούμενο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Εμψυχωτής Υπαίθριων Τουριστικών Δραστηριοτήτων Αναψυχής»  στο Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και τουλάχιστον πέντε (5) πιστοποιήσεις στο Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης ΕΣΥΔ όσον αφορά τη δραστηριότητα της ποδηλασίας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Αφήστε μια απάντηση