Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Διοικητικό Συμβούλιο

Στέφανος Σιδηρόπουλος

Πρόεδρος

Ο Στέφανος Σιδηρόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της πρώτης Ελληνικής εταιρείας στον τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων αναψυχής – Trekking Hellas με 17 βάσεις σε όλη την Ελλάδα. Ο Στέφανος ασχολείται επιχειρηματικά από το 2005 με την Trekking Πάρνηθας, από το 2011 με την Trekking Σαντορίνης και διαχειρίζεται το καταφύγιο Μπάφι της Πάρνηθας από το 2004. Το 2020 έγινε Πρόεδρος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών Υπαίθριων Δραστηριοτήτων (HATEOA) και μέλος στο ΔΣ του Ευρωπαϊκού συνδέσμου ec-oe. 

Οι γνώσεις και η εκπαίδευσή του είναι διαρκής σε ένα τεράστιο πεδίο σχετικών θεμάτων. Εκπαιδεύτηκε και εργάστηκε ως εμψυχωτής – συνοδός σε πεζοπορικές και ποδηλατικές διαδρομές, σε καταβάσεις ποταμών και σε θαλάσσιο καγιάκ.

Προσελκύοταν πάντα από τη φύση και είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προστασία του περιβάλλοντος. Έχοντας αυτό ως βασική ανάγκη, εισήγαγε στην Ελλάδα το έργο «Υπαίθρια Εκπαίδευση», με στόχο να εκπαιδεύσει τις νεότερες γενιές να έρθουν πιο κοντά στο περιβάλλον μαθαίνοντας πώς να το αγαπούν και έτσι να το προστατεύουν. 

Προτεραιότητα του στο ΣΕΤΕΥΔΑ είναι να συνεχιστεί η εκπαίδευση και να ολοκληρωθεί η πιστοποίηση όλων των στελεχών των εταιρειών, δημιουργώντας έτσι ποιότητα και ασφάλεια στο κλάδο Πανελλαδικά.

Παπαγιάννης Θοδωρής

Αντιπρόεδρος

Ο Θοδωρής Παπαγιάννης, ιδρυτής & διευθυντής της SUMMIT, ξεκίνησε επαγγελματικά ως δικηγόρος, η βιωματική εκπαίδευση όμως τον κέρδισε γρήγορα, οπότε και εκπαιδεύτηκε ως facilitator στο Outward Bound (Ηνωμένο Βασίλειο), είναι πιστοποιημένος ως Executive Coach από το Ινστιτούτο Ανθρώπινης Ανάπτυξης του Λονδίνου και είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ένωσης Coaching (HCA).

Η προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά του, απαιτούν υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης, οπότε εκτός από βοηθός εκπαιδευτής αναρρίχησης- ορειβασίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης, έχει ασχοληθεί με διάφορες δραστηριότητες όπως η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, η ορεινή ποδηλασία και ο αλπινισμός (πολυάριθμες ορειβατικές αποστολές στα Ιμαλάια, τις Άνδεις, τις Άλπεις & την Ανταρκτική).

Μετράει ήδη περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων κατάρτισης Growplay® αλλά και teambuilding για στελέχη επιχειρήσεων.
Παναγιωτάκης Μάνος

Γενικός Γραμματέας

Ο Μάνος Παναγιωτάκης είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ATHENS BY BIKE, τουριστικού γραφείου με κύρια δραστηριότητα τις ποδηλατικές περιηγήσεις. Η ποδηλατική περιήγηση της Αθήνας  βραβεύτηκε το 2019, από τις 2 μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες(TripAdvisor και GetYourGuide), ως μία από τις 25 καλύτερες δραστηριότητες στον κόσμο. Δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού και των υπαίθριων δραστηριοτήτων ενεργού αστικού τουρισμού από το 2004.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του στο Financial Management and Control από το ASTON BUSINESS SCHOOL και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Εργάστηκε επίσης ως Product Manager στην εταιρεία λογισμικού PROFILE AE και ως σύμβουλος Διοίκησης στην EUROTRUST ΑΧΕ.

Ευστρατιάδου Μαρία

Ταμίας

Η Μαρία Ευστρατιάδου είναι συνιδρυτής εταιρείας υπαίθριων δραστηριοτήτων με έδρα τη Ρόδο (Trekking Hellas Rhodes). Τα τελευταία 14 χρόνια εργάζεται στη φύση σε όλη την Ελλάδα, με παιδιά, οικογένειες και ανθρώπους από το εξωτερικό. Είναι απόφοιτος τμήματος Ψυχολογίας (Bachelor, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Αθήνα, 2012) και έχει συμμετάσχει σε πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών Erasmus (2010-2011), στο Πανεπιστήμιο της Μασσαλίας (Γαλλία) για ένα εξάμηνο. 

Τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο, ειδικεύτηκε στην καθοδήγηση και οργάνωση εκδρομών με καγιάκ στη θάλασσα, σε ορεινές και παράκτιες πεζοπορίες. Ταυτόχρονα, το πάθος της είναι και ήταν πάντα να εκπαιδεύει εμψυχωτές/συνοδούς στον τομέα των υπαίθριων δραστηριοτήτων. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια ως καθηγήτρια ή ομιλητής στην Αθήνα και αλλού. Για να επιτύχει τον στόχο της συνεχούς μάθησης, παρακολουθεί πολλά σεμινάρια (αναρρίχηση, προγράμματα τεχνικών δεξιοτήτων καγιάκ στη θάλασσα, πιστοποίηση πρώτων βοηθειών κλπ) και μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Γεωργιλάς Παύλος

Μέλος

Ο Παύλος Γεωργιλάς είναι συνιδρυτής και συνιδιοκτήτης (με τη σύζυγό του Yvonne Walser) της Sea Kayaking Kefalonia από το 2003. Είναι British Canoeing Sea Kayak Performance Coach, Level 3 UKCC Sea Coach with Advanced Water Endorsement, 5 Star Sea Kayak Leader, ενώ έχει και πολυετή εμπειρία στο white water kayak. 

Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (Πολυτεχνείο Πατρών), έχει MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA (Athens Laboratory of Business Administration) και δεκαετή εμπειρία ως στέλεχος πολυεθνικών σε τμήματα πωλήσεων και διαχείρισης μεγάλων πελατών (ΕΛΒΑΛ, Nestle, Compaq Computers, Hewlett Packard).

Έχει πάθος με τα ταξίδια, τη φύση, τα ζώα. Έχει ταξιδέψει σε περίπου 30 χώρες εκτός Ευρώπης, αρκετές από τις οποίες με το ποδήλατο. Άλλα χόμπυ του περιλαμβάνουν το τέννις, τρέξιμο, καταδύσεις.