Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Photo Gallery

Paintball

Είναι η δραστηριότητα που διεξάγεται με ειδικο ατομικο εξοπλισμο μέσα σε οριοθετημένο χώρο με σκοπο την εκπλήρωση κάποιου σεναρίου δράσης ! Η συμμετοχή είναι κατά βάση ομαδική ώστε να δημιουργηθούν δυο ομάδες ( ανεξαρτήτου αριθμού ) . Σκοπος της δραστηριότητας είναι η ¨αναβίωση¨ ενός σκηνικού μάχης μεταξύ δυο αντίπαλων ομάδων , μέσα σε ένα φυσικο περιβάλλον κάτω από την εφαρμογή ενός σεναρίου με αντικειμενικο στοχο την διασκέδαση και αναψυχή ολων .Οι επισκέπτες  βιώνουν  μια ξεχωριστή εμπειρία εκτόνωσης και δράσης , προάγοντας συναισθήματα όπως η ομαδικότητα , οι  ηγετικές ικανότητες και η συνεργασία κάτω από την ατομική προσπάθεια του καθενός !

Παρκα Περιπέτειας

Είναι η δραστηριότητα που διεξάγεται μέσα σε ένα φυσικο περιβάλλον με σκοπο μέσα από διάφορες διαδρομές , εναέριες ή επίγειες να βιώσει ο επισκέπτης μια ξεχωριστή εμπειρία που θα τον φέρει κοντά στις προσωπικές του δυνάμεις και δεξιότητες ! Η εμπειρία μέσα από τις διαβαθμισμένης δυσκολίας διαδρομές σκοπο εχει να εκτονώσει και να ψυχαγωγήσει χαρίζοντας μοναδικές στιγμές ατομικής καταξίωσης και επίτευξης στοχων . Στα επιμέρους οφέλη είναι η γνωριμία με το φυσικο περιβάλλον και η ευαισθητοποίηση για την διατήρηση του ! Η συμμετοχή είναι ατομική και γίνεται με προσωπική επιλογή του βαθμού δυσκολίας που ο καθένας οριζει σύμφωνα με τις δυνατότητες και τις ικανότητες του !

Επιτροπή δραστηριότητας Paintball / Πάρκα Περιπέτειας

Εταιρεία Υπεύθυνος Email
ΞΕΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ξένος Παναγιώτης invader_paintball@yahoo.gr
MAGIC PAINTBALL – Κατσούγκρη Μαρία Κουτσούγερας Γεώργιος info@paintballmarket.gr
ADVENTURE PARK ΠΑΡΚΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΕ – Τσαβάς Μηνάς Αθανασίου Χρήστος marketingmanager@adventure-park.gr info@adventure-park.gr
« από 9 »